Alle studio’s en appartementen zijn volledig uitgerust om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt, theedoeken en handdoeken zijn aanwezig en is alles gereed voor een perfect verblijf. Alle studio’s en appartementen hebben bovendien een terras of balkon en hebben een eigen badkamer met douche toilet en föhn, de keukens zijn volledig ingericht en er is op alle studio’s en appartementen Wi-Fi, kabeltelevisie en een kluis aanwezig. U kunt uw auto op ons eigen terrein gratis parkeren.

 

Mocht u zich helemaal willen laten verwennen dan kunt u gebruik maken van een heerlijk ontbijtbuffet bij Hotel Victoria. Hotel Victoria ligt op slechts 100m van appartementen Parkzicht en iedere dag staat er een heerlijk buffet voor u klaar waar u voor een gereduceerd bedrag van € 10,- p.p. gebruik van kunt maken. U kunt dit aangeven op het reserveringsformulier of dit ter plaatse extra bijboeken.

 

Naast het heerlijke uitgebreide ontbijtbuffet kunt u ook gebruik maken van een smakelijk 3-gangen diner waarbij u bij het hoofdgerecht een keuze heeft uit een vis of vleesgerecht voor € 24,50 p.p. Uiteraard kan dit menu voor vegetariërs worden aangepast.